Yksinhuoltajat barrikadeille -blogi

Askeleittain18.9.2012 16:55

Kunnallisvaaleihin on aikaa 39 päivää. Reilu kuukausi. Lähestyvää vaalipäivää tarkemmin pohtien rintamalla on hiljaista. Missä ovat jokaisessa lyhtypylväässä itseään kehuvat ehdokkaat? Missä postiluukuista ja roskisten suuaukoista esiintunkevat flyerit?

Tulossa, luulisin?

Lapsilisä-projektissa vaaleihin on valmistauduttu pitkään. Vaaliteesit on hiottu, materiaalit tilattu ja kalenterit buukattu täyteen erilaisia vaalitapahtumia joissa yksivanhempaisten perheiden terveisiä kerrotaan tuleville päättäjille.  Samalla kuulolle pääsevät muutkin kuin tulevat päättäjät; virkamiehet, kuntalaiset, asukkaat, naapurit ja päiväkodin tädit, siis kaikki äänestäjät.

Olisiko tämä vaalityö se pieni siemen, josta voisi tulevaisuudessa kasvaa tasa-arvoisempi kunta ja yhteiskunta kaikille? Jokaiselle unelmien kunta palveluineen tarkoittaa eri näkyä, mutta vaalien myötä on mahdollisuus ottaa askel tai useampi kohti jotakin uutta, jotakin parempaa.

Yksinvanhempaisten perheiden terveisiä ei pidetä vakan alla. Jotta kaikille perheille ja lapsille saataisiin tasa-arvoiset mahdollisuudet olla ja osallistua, mukaan terveisten kertomiseen tarvitaan kaikki kynnelle kykenevät.  Tervetuloa mukaan vaalihuumaan, tämä kampanja huipentuu lokakuun viimeisenä sunnuntaina itse vaaleihin.  Aikaa vaaleihin on 39 päivää, montako askelta eteenpäin siinä ajassa ehdimme?

Hanna Juurinen


AtomRSS
Kommentoi kirjoitusta
*

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.